Lesbopari kihlautui jääkiekko-ottelussa – katso näyttävä kosinta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosinta on monille ihmisille, sekä miehille että naisille, yksi elämän ikimuistoisimmista hetkistä. Verkossa julkaistaan aika ajoin videoita, joissa nähdään upeasti toteutettuja ja näyttäviä kosintoja. Nyt erään pariskunnan kihlautuminen yllätti jääkiekko-ottelussa.

Nettivideolla nähdään, kuinka Christina-niminen nainen pyytää tyttöystäväänsä Aliciaa puolisokseen jääkiekkoareenalla. Alicia seisoo Scotiabank Place -areenan jäällä, kun jääkiekko-ottelun selostaja pyytää tätä katsomaan valotaulua.

Valotaululle ilmestyy rakkausteksti, jonka luettuaan Alician tyttöystävä tulee jäälle ja kuiskuttelee rakkaansa korvaan. Hetken halailtuaan Christina polvistuu tyttöystävänsä eteen ja pyytää tätä hymy huulilla vaimokseen. Sen jälkeen tuore kihlapari tuulettaa näyttävästi videokameroille onnellisina.