Raju syytös: Bikinimalli pyöritti kansainvälistä huumeliigaa?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Ed Hardy -vaatemerkin mainoksista tunnettu ja FHM-lehdessä yhdeksi maailman seksikkäimmistä naisista nimettu bikinimalli Simone Farrow on nyt noussut otsikoihin. Mallikaunotar on nimittäin pidätetty epäiltynä kansainvälisen huumeliigan pyörittämisestä.

The Sydney Herald Sun -lehti kertoo, kuinka Farrow etsintäkuulutettiin jo kuukausi sitten, mutta bikinikaunotar onnistui piileskelemään virkavallalta Australiassa. Nyt mallikaunotar on löydetty piilopaikastaan halvasta australialaismotellista ja hänet on pidätetty. 37-vuotiasta mallia syytetään metamfetamiinin kuljettamisesta kylpysuolapusseissa hollywoodilaisesta luksusasunnosta.

Poliisin mukaan kaunottarella on ollut ainakin 19 rikoskumppania. Farrowin myös kerrotaan perustaneen yhtiön, jonka kautta hän lähetti huume-eriä ulkomaille kylpytuotteiksi naamioituina. Bikinimalli kertoi poliiseille paenneensa, koska hän uskoi jonkun yrittävän murhata hänet. Farrowilla on teini-ikäinen tytär, jonka kanssa hän ei ole enää aikoihin ollut puheväleissä.