Emma Watson on tyylikäs kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvasarjan tähti Emma Watson on viettänyt koko nuoruutensa julkisuudessa. Kaunotar nimittäin nousi koko maailman tietoisuuteen jo kymmenen vuoden iässä ensimmäisen Harry Potter -elokuvan jälkeen. Elokuvauran lisäksi näyttelijätär tunnetaan mallin töistään.

Emma Watson kuvattiin äskettäin läheisissä tunnelmissa erään nuoren miehen kanssa Lontoossa. Nyt 21-vuotias kaunotar ikuistettiin paparazzien kameroille The Bling Ring -elokuvan kuvauksissa. Emma on viihtynyt viime aikoina hyvin lyhyissä kutreissa, mutta nyt näyttelijätär on tehnyt tyylimuutoksen tulevaa elokuvaansa varten.Kuva: SplashKuva: Splash

Tähden hiuksiin on nimittäin saatu lisäpituutta ruskeilla hiuslisäkkeillä, joita neitokainen käyttää Sofia Coppolan ohjaamassa elokuvassa. Emma Watson nousi vuonna 2010 uutisotsikoihin rajun tyylimuutoksensa takia, kun hän leikkasi pitkät kutrinsa viimeisen Harry Potter -elokuvan kuvauksien jälkeen.

Emma Watson seurustelee huhujen mukaan The Perks of Being a Wallflower -elokuvansa vastanäyttelijän Johnny Simmonsin kanssa. Pariskunta on kuvattu useaan otteeseen yhdessä. 24-vuotiaan Simmonsin on kerrottu jo tavanneen melko tuoreen tyttöystävänsä perheen ja viettäneen Watsonin kanssa aikaa tämän kotimaassaan Britanniassa.