Järkyttävä nettihuhu leviää: ”Paul McCartney on kuollut”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähtien kuolema on perättömien nettiväitteiden kestosuosikki, sillä vuosittain kymmenet maailman viihdetähdet julistetaan kuolleeksi erilaisissa huijausviesteissä. Taannoin rocktähti Jon Bon Jovin väitettiin löytyneen kuolleena hotellista. Hurjat väitteet osoittautuivat kuitenkin nopeasti huijaukseksi.

Nyt myös 69-vuotias The Beatles -tähti Paul McCartney on joutunut villien nettihuhujen kohteeksi. Twitter-palvelussa nimittäin levisi myöhään eilen illalla RIP Paul McCartney -twiitti, jonka mukaan supertähti olisi menehtynyt. Rocktähden fanien iloksi sittemmin selvisi, että kyseessä oli tekaistu kuolinuutinen. Gossip Cop -sivuston mukaan Paul McCartney on terve ja elossa.

Vastaavien huhujen kohteeksi ovat viime vuosina joutuneet Perryn lisäksi muiden muassa Will Smith, Jackie Chan, Jim Carrey, Tom Cruise, Luke Perry, Charlie Sheen, Miley Cyrus, Britney Spears, Eddie Murphy, Aaron Carter, Adam Sandler, Owen Wilson, Kanye West, Jay-Z, DJ Tiesto, Johnny Depp, Zach Braff, Bill Cosby ja Jeff Goldblom. He kaikki voisivat todeta Mark Twainin legendaarisin sanoin, “Huhut kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja.”