Leonardo DiCapriosta nolo hygieniapaljastus

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin näyttelijähurmuri Leonardo DiCaprio erosi äskettäin Gossip Girl -sarjan kaunotar Blake Livelystä. Eron jälkeen tähti matkusti Australiaan kuvaamaan uutta elokuvaansa The Great Gatsby. Nykyään Leonardo deittailee mallikaunotar Erin Heathertonin kanssa.

Leonardo DiCaprion ystävät paljastivat äskettäin, että miehen Django-koira piereskelee jatkuvasti. Nyt 37-vuotiaan näyttelijän uutisoitiin laiminlyövän henkilökohtaista hygieniaansa. Lähteen mukaan Leonardo ei nimittäin käytä muun muuassa deodoranttia. Lisäksi näyttelijä välttelee suihkussa käymistä, koska hän haluaa suojella ympäristöä.

– Leo on antanut ympäristörakkautensa tulla parisuhteensa edelle. Erin on varoittanut häntä siitä, että Leon tulee pitää parempaa huolta henkilökohtaisesta hygieniastaan, lähde kertoi National Enquirer -lehdelle.

Näyttelijä ei ole ainut, kenen on kerrottu laiminlyövän peseytymistä. Twilight-tähti Robert Pattinsonin nimittäin kerrottiin taannoin välttelevän suihkussa käymistä. Lähteiden mukaan Pattinson on kuin haisunäätä, jonka haju saa hänen lähellään seisovat ihmiset hulluiksi.

Leonardo DiCaprion tuore suhde tuli äskettäin julki, kun näyttelijä bongattiin läheisissä tunnelmissa puistossa Victoria’s Secret -mallikaunotar Erin Heathertonin kanssa. Sittemmin pariskunta on kuvattu muun muuassa kalliokiipeilemässä. Näyttelijä on tunnetusti deittaillut lukuisten mallikaunottarien kuten Bar Refaelin, Madalina Ghenean ja Gisele Bundchenin kanssa.