Äiti George Clooneyn pidätyksestä: ”Olen äärimmäisen ylpeä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka Hollywood-tähti George Clooney pidätettiin Washingtonissa Sudanin suurlähetystön edessä. Hän oli isänsä kanssa osoittamassa mieltään maassa tapahtuvia vakavia ihmisoikeusloukkauksia vastaan.

Poliisi varoitti mielenosoittajia kaksi kertaa ja kolmannella kerralla pidätettiin yhteensä 17 ihmistä. Heidän mukanaan Clooneyn perheen miehet. Paikalla oli kuitenkin myös George Clooneyn äiti, jota ei kuitenkaan pidätetty. Hän ei piilotellut tyytyväisyyttään tilanteeseen.

– Olen äärimmäisen ylpeä. Hän on iso poika ja pärjää varmasti siellä, äiti totesi pojastaan TMZ-verkkojulkaisun videolla.

Supertähti itse oli tyytyväinen tapauksen lopputulokseen.

– Tämä on ensimmäinen pidätykseni, kiitos kysymästä. Nyt olen huolissani lähinnä isästäni. Hän on 78-vuotias ja tämä on hänellekin ensimmäinen pidätys, George Clooney totesi aiemmin.