Jon Bon Jovi oli lopettaa uransa – pelastus yllättävältä taholta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

JMaailmankuulun rockyhtyeen Bon Jovin keulahahmo Jon Bon Jovi on esiintynyt myös elokuvissa ja televisiosarjoissa. Tähtilaulaja on näytellyt muun muuassa hittisarjoissa Sex and the City ja Ally McBeal. Rocktähti nähtiin joulun aikoihin New Year’s Eve -elokuvassa.

Jon Bon Jovi perusti viime vuonna New Jerseyyn oman ravintolan. Nyt 49-vuotias muusikko kertoi harkinneensa taannoin musiikkiuransa lopettamista. Neljän lapsen isä oli nimittäin laittaa musiikkihaaveensa unholaan teini-ikäisenä, kun hän ei oppinut soittamaan kitaraa.

Turhautunut Jon Bon Jovi oli paiskannut kitaransa erään harjoitteluhetken päätteeksi kotitalonsa portaikkoon. Sen jälkeen rocktähden raivoisan kitaran heiton nähnyt naapuri päätti antaa Jon Bon Joville kitaratunteja. Muusikko kertoi Oprah Winfreyn televisio-ohjelmassa, että hänen naapurinsa kannustuksen takia hän päätti jatkaa yrittämistä.

Rocktähti on ollut naimisissa Dorothea Hurleyn kanssa jo 22 vuotta. Heillä on neljä yhteistä lasta, Stephanie Rose -tytär ja pojat Jesse James, Jacob Hurley ja Romeo Jon. Bon Jovi -yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa Livin’ on a Prayer, You Give Love a Bad Name ja It’s My Life.

Uusimmat