Nainen käyttänyt 12 000 euroa My Little Pony -leluihin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

My Little Pony -lelut kuuluvat monen tytön hellyttäviin lapsuusmuistoihin. Joillekin lelut eivät jää pelkästään lapsuuteen, vaan aikuiseksi kasvaneet neitosetkin vielä keräilevät söpön värisiä ponileluja. Eräällä 29-vuotiaalla brittinaisella harrastus lähti käsistä, sillä nainen on käyttänyt harrastukseensa 10.000 puntaa, eli noin 12.000 euroa.

Yorkshirelaisella Sarah Butlerilla oli lapsena yli 100 ponia, joista hän luopui teini-iässä ajatellen olevansa liian vanha harrastukseen. Nainen kuitenkin katui tekoaan vuonna 2003 ja alkoi etsiä itselleen poneja internetin välityksellä. Harrastus muuttui pian pakkomielteeksi ja nainen osti poneja yhä enemmän netin kautta.

Nyt Butlerilla on kotonaan kokonainen poneille omistettu huone, jossa hänellä on yli tuhat My Little Pony -lelua. Naisen kokoelman kallein yksittäin poni on nimeltään Reverse Gusty, josta Butler maksoi 980 puntaa. Naisen poikaystävä tukee häntä täysin tämän harrastuksessa ja ostaa esimerkiksi poneja naiselle aina heidän vuosipäivänään.

Naisen ”ponihuone” toimii hänellä myös vierashuoneena, joten hänen ystäviensä ja perheensä on pakko vierailuidensa aikana nukkua tuhannen tuijottavan silmäparin alla. Butlerin mukaan näitä ei haittaa järjestely, vaan jotkut ystävistä nimenomaan vaativat ponihuoneeseen majoittumista.