Mies, näin taidat ranskalaisen suudelman

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moni muistaa ensimmäisen ranskalaisen suudelmansa. Osalle se on huulia värisyttävä kokemus, kun taas joillakin suudelma äityi epämiellyttäväksi kielipeliksi. Ranskalainen suudelma on parhaimmillaan henkilökohtainen ja aistillinen kokemus.

Naisille heidän huulensa ovat tärkein erogeerinen alua, joten miesten tulee taitaa suudelman niksit, joilla tehdä unohtumaton vaikutus kauniimpaan sukupuoleen. On hyvä muistaa, että onnistunut huulikontakti voi taata suudelmia naisen muihinkin kehonosiin. Seuraavilla ohjeilla miehestä voi hyvinkin tulla ranskalaisten suudelmien mestari.

Suudelman aikana miehen kannattaa kiinnittää huomiota käsiensä paikkaan. Taskuun niitä ei kannata laittaa, vaan mieluiten naisten kasvoja hyväilemään. Mielitietyn hiusten kosketteleminen tai naisen rintojen alla olevan alueen kosketteleminen voivat myös tuoda suudelmiin kaivattua aistikkuutta.

Ihmiset useimmiten suutelevat kumppaniaan siten kuin haluaisivat itse tulla suudeltavaksi. Miehen voi olla hyvä siis myös huomioida tapa, jolla hänen tyttönsä suutelee häntä. Suudelma kertoo paljon siitä, mikä saa sukat pyörimään neitosen jaloissa.

Voit herätellä tyttösi naisellisia aisteja ottamalla kontrollin suudelmassa. Kerro naisellesi, että hänen suutelemisensa tekee sinut aistikkaaksi. Pidä hänen kasvojaan käsissäsi ja tee rohkeasti aloite. Mikään ei voita pitkää, koukuttavaa suudelmaa. Nainen takuuvarmasti huomaa miehen intohimon noiden pitkitettyjen kielikohtaamisten aikana. Suutele siis häntä ranskalaisittain, pitkään ja kunnolla.