Nälkäpeli-elokuva niittää menestystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nälkäpeli, eli The Hunger Games, oli viikonlopun jälkeen Suomen ja Yhdysvaltojen lisäksi ykkönen kaikilla suurilla markkinoilla ympäri maailman. Suomessa elokuvan näki aloitusviikonloppuna 41.216 katsojaa, joka on tämän vuoden toiseksi suurin avaus. Lue elokuvan arvostelu tästä.

Yhdysvalloissa Nälkäpeli teki kautta aikojen kolmanneksi suurimman avaustuloksen, noin 155 miljoonaa dollaria. Nälkäpeli on yksi vuoden odotetuimpia elokuvia ja sen myötä Suomessa saatiin myös kokea viikonloppuna aitoa fanikulttuuria. Elokuvateatteri Kinopalatsissa Helsingissä nähtiin ensi-illassa Nälkäpelifaneja pukeutuneena elokuvan ja kirjojen hahmoiksi.

Elokuvan on ohjannut Gary Ross ja pääosissa nähdään Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Elizabeth Banks, Woody Harrelson ja Lenny Kravitz. Nälkäpeli-elokuva perustuu Suzanne Collinsin samannimiseen kirjaan joka on osa menestystrilogiaa.

Uusimmat