Johanna Tukiaisen sekasotku kärjistyy yhä: ”Aivan sekopäisiä viestejä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen kohublondi Johanna Tukiainen nähtiin lauantaina TV Viidellä esitetyssä dokumenttiohjelmassa, jossa hänen elämäänsä seurattiin vuoden aikana. Julkkistähti ei ollut kovin tyytyväinen ohjelman sisältöön, sillä Facebook-sivullaan hän ilmoitti haastavansa tuotantoyhtiön oikeuteen.

– Jos kyseinen ohjelma ei ollut kunnianloukkaus, niin sitten ei ole mikään!!!!! Pyydän poliiseilta, ottakaa nämä minuun kohdistuvat herjaukset ja kunnianloukkaukset nyt vakavasti! Johanna Tukiainen kirjoitti.

Sittemmin tilanne on kärjistynyt Johannan ja dokumentin kuvaajan välillä, sillä nyt kuvaaja on hakenut Tukiaisen siskoksille poliisilta lähestymiskieltoa. Metropolin verkkosivujen mukaan hakemuksen perusteena on siskosten taholta kuvaajaan ja tämän perheeseen kohdistunut uhkailu.

– Aivan sekopäisiä viestejä. Välillä niissä lukee, että ”haista v*ttu s**tanan ämmä” ja seuraavaksi, että Jumala tulee rankaisemaan minua. Noista huomaa selvästi, miten ajatuskulku on pahasti hämärtynyt, kuvaaja kertoo Metropolille.