Petri Nygård jätti BB-tähden viimein rauhaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohuräppäri Petri Nygård julkaisee alkavana keväänä uuden levyn, joka on jo valmis ja parhaillaan masteroitavana. Stara tapasi Nygårdin eilen Tampereella, jossa hän valotti hieman levynsä taustoja ja paljasti jättäneensä uudella levyllä BB-Hennan rauhaan.

Iron Sky -elokuvan ensi-illassa vieraillut Petri Nygård on aiemmin sivaltanut useita kertoja BB-Hennaa, eli Henna Kalinaista, joka nähdään parhaillaan televisioruuduissa Viidakon tähtöset -ohjelmassa. Uudella levyllä Hennaa ei kuitenkaan enää käsitellä.

– Onhan siellä vaikka kuinka liuta mainitaan erinäisiä ihmisiä, mutta mä luulen, että mä oon nyt kyllä Hennan jättänyt kyllä ihan rauhaan. Se on jo done, Petri Nygård kertoi Staralle.

Helmikuussa 2011 Henna Kalinainen raivostui, kun häntä käsiteltiin mielestään halventavaan sävyyn Nygårdin kappaleessa. Tuolloin Henna julkaisi myös juovuspäissään yhdessä Johanna Tukiaisen kanssa tehdyn YouTube-videon, jossa julkkisnaiset iskivät takaisin. Katso video tästä. Uusi albumi Mun mielestä julkaistaan 24. huhtikuuta.