Lentokapteeni sekosi lennolla – matkustaja kuristi tajuttomaksi

Matkailu Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentoturvallisuus on kaikille lentomatkustajille tärkeä asia, mutta turhanpäiväiset määräykset aiheuttavat silti edelleen närää turvatarkastuksissa. Nyt eräällä lennolla on eletty järkyttäviä hetkiä, kun lennon kapteeni yllättäen sekosi kesken lennon.

Monista välikohtauksistaan tunnettu JetBlue-lentoyhtiö on taas otsikoissa, kun tällä kertaa sen lentokapteeni sekosi siinä määrin, että matkustajat joutuivat ottamaan miehen kiinni, Daily Mail uutisoi. Kapteeni oli tullut koneen wc:stä ja ryhtynyt juoksemaan pitkin matkustamoa huutaen esimerkiksi ”Irak, Al Qaeda, terroristit, me kaikki putoamme! Rukoilkaa!”

New Yorkista Las Vegasiin matkalla olleen lennon 191 matkustajat katsoivat kauhuissaan kuinka kapteeni yritti päästä ohjaamoon, mutta ei siinä onnistunut. Lopulta lentoemännät joutuivat puuttumaan sekoiluun ja pyysivät matkustajia auttamaan kapteenin kiinniotossa. Matkustajana ollut entinen vanginvartija sai pidettyä kapteenista, kunnes tämä valahti tajuttomaksi. Tämän jälkeen lentokone teki hätälaskun Amarilloon, jossa kapteeni toimitettiin sairaalahoitoon.