Hyvää tissivakopäivää! Tässä pari näyttävää maistiaista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna suomalaiset keksivät perustaa Facebookissa Tissivakopäivän, jota oli määrä juhlia 28. tammikuuta. Teemapäivän ryhmän sivu oli kuitenkin liikaa Facebookille, joka poisti sivun nopeasti. Siitä huolimatta teemapäivää vietettiin ajallaan. Nyt teema löytyy myös rapakon takaa.

Yhdysvalloissa vietetään nimittäin tänä viikonloppuna kansallista tissivakopäivää, jonka kunniaksi viihdelehdet ovat muun muassa julkaisseet viihdemaailman näyttävimpien ja muodokkaimpien kaunotarten teemaan kuuluvia valokuvia. Nyt Stara kantaa myös kortensa kekoon, vaikka kyse ei olekaan teemapäivän suomalaisesta versiosta.

Christina Hendricks

Kuva: Splash

Jessica Wright

Kuva: Splash

Alessandra Ambrosio

Kuva: Splash

Sarah Jessica Clement

Kuva: Splash

Jennifer Lawrence

Kuva: Splash

Selena Gomez

Kuva: Splash

Eva Longoria

Kuva: Splash

Vanessa Hudgens

Kuva: Splash

Miley Cyrus

Kuva: Splash

Audrina Patridge

Kuva: Splash

Uusimmat