Hyvää tissivakopäivää! Tässä pari näyttävää maistiaista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna suomalaiset keksivät perustaa Facebookissa Tissivakopäivän, jota oli määrä juhlia 28. tammikuuta. Teemapäivän ryhmän sivu oli kuitenkin liikaa Facebookille, joka poisti sivun nopeasti. Siitä huolimatta teemapäivää vietettiin ajallaan. Nyt teema löytyy myös rapakon takaa.

Yhdysvalloissa vietetään nimittäin tänä viikonloppuna kansallista tissivakopäivää, jonka kunniaksi viihdelehdet ovat muun muassa julkaisseet viihdemaailman näyttävimpien ja muodokkaimpien kaunotarten teemaan kuuluvia valokuvia. Nyt Stara kantaa myös kortensa kekoon, vaikka kyse ei olekaan teemapäivän suomalaisesta versiosta.

Christina HendricksKuva: Splash

Jessica WrightKuva: Splash

Alessandra AmbrosioKuva: Splash

Sarah Jessica ClementKuva: Splash

Jennifer LawrenceKuva: Splash

Selena GomezKuva: Splash

Eva LongoriaKuva: Splash

Vanessa HudgensKuva: Splash

Miley CyrusKuva: Splash

Audrina PatridgeKuva: Splash