Johanna Tukiainen: ”Millä oikeudella oma kansa vihaa?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen kohublondi Johanna Tukiainen nähtiin viikko sitten TV Viidellä esitetyssä dokumenttiohjelmassa, jossa hänen elämäänsä seurattiin vuoden aikana. Neitokainen suivaantui ohjelman sisällöstä ja on siitä saakka uhonnut vievänsä tuotantoyhtiön oikeuteen.

Kuluneella viikolla Johanna Tukiainen on ilmoittanut tehneensä ohjelmasta sekä rikosilmoituksen että tutkintapyynnön. Hänen mukaansa sopimus oli tehty vain nettiohjelmasta, eikä televisio-ohjelmasta. Nyt kohujulkkis on ihmetellyt yleisemmällä tasolla häneen kohdistuvaa kritiikkiä.

– Miten on mahdollista, että Johanna Tukiaista saa herjata ja kiusata ihan miten haluaa, eivätkä ihmiset joudu siitä kunnolla vastuuseen, kun esim. homojen ja somalien herjaaminen on yleisesti kriminalisoitu? Millä oikeudella Helsingissä syntynyttä SUOMALAISTA naista saa oma kansa vihata ja kunnianloukata ilman mitään SEURAAMUKSIA????? Johanna Tukiainen kirjoitti.

Kohutun televisio-ohjelman jälkeen ohjelman kuvaaja haki poliisilta Tukiaiselle lähestymiskieltoa ja kertoi perusteeksi, että julkkistähti olisi uhkaillut häntä ja perhettä.

– Aivan sekopäisiä viestejä. Välillä niissä lukee, että ”haista v*ttu s**tanan ämmä” ja seuraavaksi, että Jumala tulee rankaisemaan minua. Noista huomaa selvästi, miten ajatuskulku on pahasti hämärtynyt, kuvaaja kertoi Metropolille.