Supertähdet saivat limat päälleen – Halle Berry, Justin Bieber…

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla järjestetään lähes kuukausittain erilaisia julkkistähtiä viliseviä tilaisuuksia ja palkintogaaloja, joissa esimerkiksi fanit äänestävät lempiartistejaan voittoon eri kategorioissa. Viikonloppuna järjestettiin Kids Choice Awards –gaala, jossa nimensä mukaisesti palkittiin nuoremman sukupolven lempijulkkiksia.

Supertähdet saivatkin kokea melkoisen yllätyksen palkintogaalan 25-vuotisjuhlapäivänä. Useiden julkkistähtien päälle nimittäin heitettiin vihreää mönjää, joka kastoi starat litimäriksi. Limahyökkäyksen uhriksi joutuivat muun muuassa teinitähti Justin Bieber sekä näyttelijät Will Smith, Halle Berry ja Taylor Lautner.Kuva: YouTubeKuva: YouTubeKuva: YouTubeKuva: YouTube

– Kukaan ei ole turvassa limalta, gaalan juontaja Will Smith kertoi The Hollywood Gossip –sivuston mukaan.

Kids Choice Awards –palkintogaalassa palkittiin muun muuassa teinitähti Selena Gomez, joka voitti palkinnot parhaan naisartistin ja lempinäyttelijättären kategorioista. Poplaulaja Justin Bieber puolestaan voitti parhaan miesartistin palkinnon. Lasten ja nuorten mielestä paras kappale on LMFAO-yhtyeen hittibiisi Party Rock Anthem.