Rihanna haluaisi esittää Whitney Houstonia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna aloitti taannoin rankan kuntokuurin ja viime aikoina neitokainen onkin esitellyt upeaa vartaloaan kameroille rohkeissa asuissa. Tyylinsä suhteen kameleonttina tunnettu tähti värjäsi myös äskettäin vaaleat kutrinsa mustiksi.

Muutama päivä sitten Lontoossa kuvattu neitokainen on nyt ehtinyt jo Japaniin, jossa hän markkinoi uutta Battleship-elokuvaansa. Rihannan kerrotaan haluavan viedä elokuvauraansa eteenpäin. Äskettäin kuolleesta popdiiva Whitney Houstonista suunnitellaan tehtäväksi elämäkertaelokuvaa, ja Rihanna on nyt ilmaissut halunsa esittää edesmennyttä tähteä.

– Tämä on jotain, jolle antaisin koko elämäni, koska todella haluaisin onnistua roolissa. Whitneyn esittäminen on iso, iso rooli. Henkilön, joka esittää häntä, täytyy tehdä todella hyvää työtä, kertoo Rihanna Huffington Post -lehdelle.

Tähti kertoo rakastuneensa Houstonin I Will Always Love You -kappaleeseen ensikuulemalta. Nuorelle poptähdelle Whitneyn musiikki toimi inspiraationa lähteä alalle. Legendaarinen rooli mahdollisessa Whitney-elokuvassa kiinnostaa Rihannan lisäksi muitakin tähtiä. Huhujen mukaan rooliin on ajateltu myös Jennifer Hudsonia, Vivica Foxia, Brandya ja Jordin Sparksia.

Poptähti Rihanna on ollut viime päivinä otsikoissa lähinnä suhdehuhujen merkeissä, mutta tällä viikolla hän kiisti huhut perättöminä. Se ei kuitenkaan vielä tarkoita, etteivätkö silminnäkijöiden havainnot pitäisi paikkaansa. Rihanna on yhdistetty viime aikoina niin komediatähti Ashton Kutcheriin kuin entiseen poikaystäväänsä Chris Browniin, jonka kanssa tähti teki yllättäen yhteisen singlen. Laulaja kuitenkin kiisti äskettäin kaikki huhut kertomalla yleisölle olevansa edelleen sinkku ja onnellinen siitä.