Simon Cowellin kylpyhuoneesta löytyi verinen nainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu televisiotähti ja X Factor -formaatin luoja Simon Cowell on päätynyt viime aikoina viihdeotsikoihin muun muuassa parisuhteensa päättymisen vuoksi. Upporikas Cowell kertoi äskettäin lanseeravansa DJ-kilpailun, jossa hän etsii maailman parasta tiskijukkaa.

Nyt 52-vuotiaan televisiotähden uutisoitiin järkyttyneen kodissaan tapahtuneesta välikohtauksesta naistunkeilijan kanssa. 29-vuotiaan Leanne Zaloumis -nimisen naisen kerrotaan murtautuneen viihdemogulin ökykartanoon. Simon Cowell oli joutunut vastakkain naistunkeilijan kanssa hänen kotinsa kylpyhuoneessa. Lähteiden mukaan naisen kerrottiin seisoneen televisiotähden edessä ja pitäneen verisillä käsillään tiiliskiveä päänsä päällä.

Cowell oli kauhistuttavan kohtaamisen jälkeen juossut makuuhuoneeseensa ja soittanut paikalle vartijat. Aseistautuneet poliisit etsivät hälytyksen jälkeen naistunkeilijaa televisiotähden pihamaalta. Lopulta nainen löydettiin piileskelemässä viihdemogulin vaatehuoneessa, The Daily Mail -lehti uutisoi.

Simon Cowell kertoi viime vuonna lahjoittavansa ex-tyttöystävilleen miljoonia eron jälkeen. Hän nimittäin kertoi hyväsydämisesti haluavansa entisten siippojensa selviytyvän jatkossakin arjesta rahallisesti. Cowellin entiset tyttöystävät eivät olekaan koskaan haukkuneet Cowellia huonoksi poikaystäväksi julkisuudessa. Televisiotähden tiedetään saavan noin 75 miljoonaa dollaria yhdestä X Factor -tuotantokaudesta.