Suosikkinäyttelijä oksensi lapsensa suuhun – katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suurta suosiota nauttinut Hollywood-tähti Alicia Silverstone on viettänyt viime vuodet hiljaiseloa perustettuaan perheen. Nyt hän on julkaissut verkossa videon, jossa hänet nähdään syöttämässä jälkikasvuaan.

Kovasti ihmetystä aiheuttaneella videolla nähdään miten Alicia syö ensin itse lapselle tarkoitetun ruoan ja sen jälkeen oksentaa ruoan poikansa suuhun. Tällainen syöttämistapa on yleisemmin käytössä lähinnä linnuilla. Silverstone itse kertoo kyseisen syöttämisen olevan sekä hänen että poikansa suosikki.

Taannoin Alicia Silverstone paljasti oman tapansa pitää kuumuuden loitolla hoitaessaan Los Angelesin kesähelteillä puutarhaansa ulkosalla. Hän kertoi nimittäin tekevänsä puutarhatöitä mieluiten täysin alastomana.

– Se alkoi luultavasti silloin kun tein puutarhatöitä ensimmäisen kerran. Olin ulkona ja siellä oli tukahduttavan kuuma, joten riisuin kaikki vaatteeni. Sitten hyppäsin välillä uima-altaaseen uimaan. Olen muutenkin aina alastomana uima-altaassa, Alicia Silverstone kertoi Us Weekly -lehdelle.