Brad Pittin lapsuuskuvat julki – tältä hän näytti lapsena

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin tähtinäyttelijä Brad Pitt työskenteli ennen läpimurtoaan muun muuassa strippaajien autokuljettajana. Kuuden lapsen isä paljasti äskettäin polttaneensa 90-luvulla rutkasti marihuanaa, koska sen avulla hän pystyi rentoutumaan omaan maailmaansa supertähteyden valokeilasta.

Nyt 48-vuotiaasta näyttelijästä on julkaistua kuvia, jotka paljastavat häneen olleen komistus jo pienestä pojasta lähtien. Uusissa kuvissa tähti nähdään 12-vuotiaana pojankoltiaisena. Kuvissa Pitt poseeraa luokkakuvissa, peliasussa pesäpallokentällä ja otoksien joukossa on myös hänen vuosikirjansa kuva. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Brad Pittin vaimon Angelina Jolien huhuttiin olevan raskaana, mutta hänen hoikalla vatsanseudullaan ei ainakaan vielä näkynyt raskauden merkkejä. Näyttelijäpariskunnan perheeseen kuuluu ennestään kolme biologista sekä kolme adoptoitua pienokaista. Taannoin Jolie vihjaili haastattelussaan olevan mahdollista, että hän päätyisikin yhtäkkiä raskaaksi.