Yllätyspaljastus Whitney Houstonin kuolemasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Whitney Houston menehtyi taannoin Grammy-gaalan kynnyksellä, kun hänet löydettiin elottomana hotellihuoneensa kylpyammeesta. Laulajadiiva haudattiin sittemmin New Jerseyssä New Hopen baptistikirkossa.

Whitney Houstonin virallinen kuolinsyy varmistui taannoin raportissa. Popdiiva kuoli hukkumalla, mutta hänen menehtymiseensä vaikuttivat myös sydänvika ja kokaiinin käyttö. Nyt asiakirjoista on saatu lisätietoja.

Yllätyksenä tulee se, että laulajatähti löydettiin kylpyammeesta aikaisemmista tiedoista poiketen kasvot alaspäin. Lisäksi paljastui, että laulajan lähettyvillä oli lusikka, jossa oli käyttövalmista kokaiinia. Houstonin elimistöstä löytyi myös tutkimuksissa kokaiinia, marihuanaa, Xanaxia ja lihasrelaksantti Flexeriliä.

Whitney Houstonin testamentin mukaan laulajan koko omaisuus menee 19-vuotiaalle Bobbi Kristina -tyttärelle. Raporttien mukaan Whitney Houston eli viimeiset elinvuotensa köyhyydessä, mutta testamentissa oli silti mukana arvokasta omaisuutta. Tyttärelle menevät nimittäin supertähden rahavarat, talo ja huonekalut, autoja ja muuta henkilökohtaista omaisuutta.