Räppäri paljasti: ”Rakastuin Kimiin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen räppäri Kanye West tunnetaan erikoisista julkisista tempauksistaan. Hän aiheutti vuonna 2009 ikävän välikohtauksen MTV Video Music Awards -palkintogaalassa. Tähti nimittäin ryntäsi lavalle humalapäissään ja pilasi kantrilaulaja Taylor Swiftin kiitospuheen.

Kanye Westin rakkauselämä on viime vuosina herättänyt kysymyksiä. Amber Rosea deittailleen miehen on huhuttu vuosia olevan viehtynyt ystäväänsä Kim Kardashianiin. Nyt kohuräppäri on kommentoinut huhuja uudella Theraflu-kappaleellaan, jossa West päästää tunteensa valloilleen ja purkaa tunteitaan viime vuosien tilanteista.

– Tunnustan, että rakastuin Kimiin, samaan aikaan kun hän rakastui siihen mieheen. Se sopii minulle tyttöseni, tee miten haluat. Onneksi en käskenyt Jay-Z:tä pudottamaan häntä joukkueesta, räppää Kanye West Theraflu-kappaleella.

Kappaleen sanoilla West viittaa Kimin entiseen rakkaaseen, koripalloilija Kris Humpriesiin, joka pelaa räppäri Jay-Z:n osaksi omistamassa New Jersey Jets -joukkueessa. Lisäksi West riimittelee entisen tyttöystävänsä Amber Rosen päänmenoksi. Rose tapailee tällä hetkellä räppäri Wiz Khalifaa. West julistaa kappaleessaan, että ”Koko viihdeteollisuus haluaa n*ida sinua, vanha nainen. Ainoa n*ekeri, jota kunnioitan, on Wiz.”

Atlantassa syntynyt räppäri Kanye West kertoi taannoin olevansa varma siitä, että hänestä tulee Jay Z:n ja Beyoncen lapsen kummisetä. Kanye nimittäin kuuluu laulajakaunottaren ja rapmogulin lähipiiriin. Räppärin tiedetään olevan todella innoissaan ystäväpariskunnan tulevasta jälkikasvusta. Kanyen mielestä olisi suuri kunnia, jos hänet nimettäisiin supertähtien esikoisen kummisedäksi.