Whitney Houston ”kiehui” hengiltä – poliisitutkintaa vaaditaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Whitney Houston menehtyi taannoin Grammy-gaalan kynnyksellä, kun hänet löydettiin elottomana hotellihuoneensa kylpyammeesta. Sittemmin tapaus on ollut usein otsikoissa, kun siitä on vuotanut lisätietoja julkisuuteen. Nyt uuden paljastuksen myötä vaaditaan poliisitutkinnan jatkamista.

The Sun -lehti uutisoi aiemmin tänään kuinka huonossa kunnossa Houstonin ruumis oli kuolinhetkellä. Nyt lehti kertoo myös epäilyttävän yksityiskohdan, jonka mukaan laulajatähti mahdollisesti lähes kiehui hengiltä kylpyammeessaan. Aiemmin viralliseksi kuolinsyyksi ilmoitettiin hukkuminen ja sydänkohtaus, mutta nyt kuolemaa edeltävistä tapahtumista vaaditaan uutta tutkintaa.

Tuoreimpien tietojen mukaan kylpyveden lämpötila oli nimittäin 34 astetta vielä viisi tuntia kuoleman jälkeen. Näin ollen veden lämpötila olisi ollut jopa 66 astetta Whitney Houstonin kuolinhetkellä. Hyvin kuumasta vedestä löydettiin ruumiinavauksessa merkkejä myös Houstonin vartalosta, sillä ihoa oli kuoriutunut pois molemmista jaloista ja muualta vartalosta. Näiden löydösten perusteella lääkärit ovat nyt ilmoittaneet poliisille, että rikoksen mahdollisuutta ei voida sulkea pois.

Whitney Houstonin testamentin mukaan laulajan koko omaisuus menee 19-vuotiaalle Bobbi Kristina -tyttärelle. Raporttien mukaan Whitney Houston eli viimeiset elinvuotensa köyhyydessä, mutta testamentissa oli silti mukana arvokasta omaisuutta. Tyttärelle menevät nimittäin supertähden rahavarat, talo ja huonekalut, autoja ja muuta henkilökohtaista omaisuutta.