Whitney Houston oli järkyttävässä kunnossa: 11 hammastakin puuttui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Whitney Houston menehtyi taannoin Grammy-gaalan kynnyksellä, kun hänet löydettiin elottomana hotellihuoneensa kylpyammeesta. Laulajadiiva haudattiin sittemmin New Jerseyssä New Hopen baptistikirkossa.

Whitney Houstonin virallinen kuolinsyy varmistui taannoin raportissa. Popdiiva kuoli hukkumalla, mutta hänen menehtymiseensä vaikuttivat myös sydänvika ja kokaiinin käyttö. Nyt asiakirjoista on saatu järkyttäviä lisätietoja tähden kunnosta. The Sun -lehden saamien tietojen mukaan laulajatähden ruumis oli nimittäin todella huonossa kunnossa hänen kuollessaan.

Asiakirjojen mukaan Whitney Houstonin suusta puuttui 11 hammasta ja hänen vartalossaan oli lukuisia palovammoja ja arpia. Lisäksi nenässä oli ylimääräinen reikä ja hänen sydämensä ja maksansa olivat rapakunnossa. Kuolinhetkellä ruumiissa oli merkkejä peräti yhdeksästä eri huumausaineesta.

Whitney Houstonin testamentin mukaan laulajan koko omaisuus menee 19-vuotiaalle Bobbi Kristina -tyttärelle. Raporttien mukaan Whitney Houston eli viimeiset elinvuotensa köyhyydessä, mutta testamentissa oli silti mukana arvokasta omaisuutta. Tyttärelle menevät nimittäin supertähden rahavarat, talo ja huonekalut, autoja ja muuta henkilökohtaista omaisuutta.