Kultainnennoutaja pelasti pikkupojan hengen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme äskettäin eräästä Kilo-nimisestä Pitbullista, joka otti isännälleen tarkoitetun luodin päähänsä suojellakseen perhettään. Nyt The Week -sivustolla uutisoitiin vuonna 2010 sattuneesta tapauksesta, jossa eräs kultainennoutaja pelasti pikkupojan puuman hyökkäykseltä.

Kanadalainen Austin Forman oli ollut kävelylenkillä Angel-nimisen koiransa kanssa. Ulkoilulenkin aikana 11-vuotiaan pojan ja hänen koiransa eteen ilmestyi ärtyneen näköinen puuma, joka oli hyökkäysasennossa. Juuri kun puuma oli hyökkäämässä pikkupojan kimppuun, hänen Angel-koiran alkoi puolustamaan Austinia.

Koira nimittäin hyppäsi puuman kimppuun ja taisteli ansiokkaasti sitä vastaan. Paikalle saapui pian poliisi, joka ampui puuman kuoliaaksi ja pelasti kultaisennoutajan. Pikkupoika kertoi pitävänsä rakasta koiraansa enkelinä.

– Hän on paras ystäväni ja tapahtuneen jälkeen arvostin häntä vielä enemmän. Enkeli pelasti minut, Austin Forman kertoi The Week -sivuston mukaan.