Älä usko näihin myytteihin naisista

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Miehelle saattaa monesti olla epäselvää ihastumisen aikana, mitä nainen oikeastaan haluaa. Milloin satunnainen tapailu muuttuu suhteeksi, ja tarkoittaako se samantien naiselle, että olet hänen tuleva aviomiehensä ja syntymättömän lapsensa isä? Ask Men -sivuston listauksella karkoitetaan illuusiot näistä suhdemyyteistä.

Kaksilahkeinen voi pelästyä, jos hän ymmärtää naisen tarkoitusperät väärin. Listauksen yleisin harhaluulo on, että nainen haluaa aina mennä naimisiin ja varsinkin mahdollisimman nopeasti. Jokainen kaunotar on kuitenkin oma yksilönsä, ja on olemassa niitä naisia, jotka voivat olla yhdessä ilman avioliittoa ja haluavat elää elämänsä ilman lapsia. Vaikka nainen tapailisikin mielellään yhtä miestä kerrallaan, se ei myöskään välittömästi tarkoita, että hän suunnittelisi jo tulevaa hääpäiväänsä.

Miehet saattavat myös kerätä paineita siitä, että nainen haluaa joka päivä nähdä hänet. Kauniimmalla sukupuolella voi kuitenkin itselläänkin olla kiireitä, eivätkä naiset odota deittailun muodostuvan heti jokapäiväiseksi toiminnoksi. Naisenkin mielestä voi olla paljon kiehtovampaa nähdä silloin tällöin, jolloin suhteessa säilyy salaperäinen jännite.

Joskus miesten kuullaan sanovan, että kaikki naiset ovat hulluja. Ajoittainen epärationaalinen käytös ei kuitenkaan vielä kerro siitä, että nainen on valmis pehmustettuun huoneeseen. Tunteellisuus ja impulsiivinen käytös voi myös olla herttaista, onhan se pohjimmillaan vain inhimillistä. Eiväthän kaikki miehetkään ole k*sipäitä, kuten naisten välillä kuullaan katkeruuksissaan toteavan.

Eräs syvälle juurtunut myytti on, että naiset kertovat kaiken tyttökavereilleen. Tämän myytin alkuperän ymmärtää, sillä ovathan naiset usein luonnostaan sosiaalisia ja puhuvat nopeammin sekä enemmän kuin miehet. Jokainen nainen ei silti välttämättä lavertele kaikista suudelmistaan ystävilleen. Naiset osaavat yleensä vetää rajan sille, mitä paljastavat ja mitä jättävät kertomatta.

Viimeisin myytti liittyy rahankäyttöön. Miehet usein luulevat, että hurmatakseen naisen täytyy kosiskeluun käyttää hurjasti rahaa. Naiset eivät kuitenkaan katso miehen rahapussia valitessaan itselleen sopivaa kumppania. On hyvä muistaa kaunotarta silloin tällöin viemällä tämä vaikka hienoon ravintolaan, onhan hemmottelu hyvästä suhteelle. Todellinen kypsä nainen hyväksyy kuitenkin miehen sellaisenaan ilman pelimiehen elkeitä.