Nainen riehui juovuksissa kotonaan – syyttää poltergeistia

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monissa taloissa vallitsevat järjestyssäännöt, jotka vaativat huomioimaan muut asukkaat. Usein esimerkiksi metelöiminen saattaa vaikuttaa naapurisovun menettämiseen. Nyt eräs brittiläinen 20-vuotias tyttö häädettiin kotoaan metelöinnin vuoksi.

Tyttö kuitenkin väittää, ettei hän ole juhlinut kotonaan, vaan metelin sai aikaan asunnossa riehunut poltergeist. Naapurit olivat heränneet monina öinä juhlimisen ääniin, jotka kuuluivat nuoren naisen asunnosta. Asunnosta kuului kovaäänistä musiikkia ja sieltä heiteltiin myös tyhjiä kaljatölkkejä puutarhaan. Naapurit valittivat useaan kertaan naiselle metelistä.

Fennell kertoi heille, että äänet tulivat hänen asunnossaan riehuvasta poltergeistista, joka laittoi musiikin päälle, kun nainen itse oli vuoteessa nukkumassa. Nainen kieltäytyi hiljentämästä elämäntyyliään monien varoitusten jälkeen, eikä myöskään siivonnut pihamaallaan olevaa rojua. Lopulta kaupunginvaltuusto hääsi naisen asunnostaan.

Kaupunginvaltuuston jäsenet löysivät neljä televisiota, neljä dvd-soitinta ja cd-soittimen talon pihamaalta. Fennell sai lopulta 370 punnan eli 470 euron sakot käytöksestään ja hänet määrättiin maksamaan 500 punnan eli 640 euron hyvitys kaupunginvaltuustolle. Fennell tunnusti myöhemmin rakastavansa juhlia, mutta kertoi yrittävänsä kuitenkin olla samalla vastuullinen äiti pienelle tyttärelleen.