Nainen, nämä asiat mies noteeraa sinussa ensimmäisenä

Lifestyle · Anna Poikkimäki

On eräs maailman suurimmista arvoituksista, mitä miehen mielessä liikkuu hänen silmäillessään naista. Nyt tämä naisia kutkuttanut salainen koodisto saattaa olla lähellä ratkaisuaan. Glamour-lehti on nyt listannut asiat, joihin mies kiinnittää ensimmäiseksi naisessa huomiota.

Ensimmäiseksi kaksilahkeiset kiinnittivät listauksen mukaan huomiota naisen kasvoihin. Silmät, hymy ja kasvojen ilmeet vaikuttivat kokonaisuutena miesten kiinnostuksen syntyyn. Seuraavaksi miesten katse päätyi tarkastelemaan naisen vartaloa, jossa huomio kiinnittyi muotoihin, kuten rintoihin ja takapuoleen.

Pukeutumisella on merkitystä, koska tyyli määritteli listauksen mukaan miehelle, millaisesta tytöstä on kyse. Useimmat miehet tunsivat kiinnostusta naisiin, jotka näkivät jonkin verran vaivaa ehostuksensa ja pukeutumisen eteen. Heistä oli hyvä, jos nainen pukeutui itselleen sopiviin vaatteisiin.

Miehet kiinnittivät huomiota myös asusteisiin, kuten silmälaseihin. Lasit jakoivat miesten mielipiteitä, mutta osalle ne antoivat kuvan seksikkäästä nörtistä. Miehelle lasit voivat toimia myös signaalina, jonka avulla hän tunnistaa oman naistyyppinsä.

Seuraavaksi tärkeintä miehelle oli naisen ääni. Naisen aggressiivinen esiintymistapa herätti huomiota negatiivisella tavalla. Useimmat miehet eivät olleet kiinnostuneet liian äänekkäistä naisista.

Miehet tarkkailivat myös naisen kavereita, eritoten sitä liikkuuko tämä enemmän naisten vai miesten seurassa. Miesten seurassa viihtyvä leidi hämää, sillä mies ei voi tietää suhtautuuko nainen häneenkin vain pelkkänä kaverina.

Räpsyripsistä voinee sittenkin olla hyötyä, sillä monesti naisten luoma katsekontakti kiinnitti jutun mukaan miesten huomion. Miesten mukaan tyttöjen tapa luoda silmäpeliä herättää usein heidän kiinnostuksensa. Flirttaileva katse voi siis tutustuessa komistukseen avata pelin.