Kohuvideo nettiin: Bobbi Kristina käyttämässä huumeita

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin menehtyneen laulaja Whitney Houstonin perheen elämää on seurattu aktiivisesti tähden hautajaiset jälkeen. Hänen jättiomaosuutensa peri tytär Bobbi Kristina, kun ottopoika Nick Gordon jäi ilman perintöä.

Pian äitinsä hautajaisten jälkeen tyttären kerrottiin käyttäneen huumeita myös hautajaispäivänä. Sittemmin huhut ovat saaneet jatkoa, mutta nyt niille on jo mahdollista todistustaineistoa. Verkkoon on nimittäin vuotanut kännykkävideo, jossa Bobbi Kristina nähdään väitteiden mukaan käyttämässä huumeita.

Viime kuussa paljastui, että Bobbi Kristinalla ja hänen adoptoidulla veljellään on mahdollisesti keskenään seksisuhde. He muuttivat lisäksi asumaan yhdessä ja ilmoittivat seurustelevansa. Joidenkin väitteiden mukaan pariskunta meni myös kihloihin. 18-vuotias Bobbi Kristina varttui yhdessä 22-vuotiaan Gordonin kanssa kuten sisar ja veli. Pari on nähty suutelemassa ja kävelemässä käsi kädessä kadulla.