Nainen palkkasi kaunottaren testaamaan miestään – menetti miehen ja rahat!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uskottomuus ja pettäminen ovat usein syynä parisuhteiden ennenaikaiseen päättymiseen. Nyt eräs suhde kohtasi loppunsa hyvin erikoisella tavalla, kun nainen epäili miestään pettämisestä. Hän palkkasi viettelijättären testaamaan miehensä luotettavuutta, mutta ei saanutkaan vastaukseksi toivomaansa tulosta.

Samatha Phipps -niminen nainen alkoi epäillä miehensä Jack Evingin lojaaliutta, kun löysi tämän puhelimesta seksiä tihkuvan tekstiviestin toiselta naiselta. Phipps palkkasi 200 punnalla eli 250 eurolla viettelijättären testaamaan miehensä uskollisuutta. Naisen oli tarkoitus tavata mies ”sattumalta” pubissa ja vietellä tämä sänkyyn.

Vampin oli myös tarkoitus järjestää kohtaaminen uudelleen, jolloin Samantha saisi tämän itse teosta kiinni. Juoni meni kuitenkin pilalle, kun viettelijätär rakastui Evingiin ja karkasi tämän ja rahojen kanssa. Phipps kertoo löytäneensä parin myöhemmin samasta baarista, johon hän alunperin järjesti näiden kohtaamisen.

– He istuivat siellä yhdessä. Kysyin mitä helvettiä tapahtuu ja he myönsivät tapailevansa. Nainen näytti nolostuneelta, kun taas Jack ei ollut yhtään vaivaantunut, Samatha Phipps kertoi Daily Mail -lehdelle.