Kuollut Amy Winehouse otti isäänsä yhteyttä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Soul-tähti Amy Winehousen traagiseen kuolemaan saatiin äskettäin vastauksia, sillä laulajan kuolinsyyksi todettiin alkoholimyrkytys. Tähden veressä oli kuolinhetkellä alkoholia noin neljän promillen verran. Heiveröisen laulajan kuolinvuoteen viereltä löydettiin myös kolme tyhjää vodkapulloa.

Laulajan kuolemanjälkeinen elämä on viime aikoina saanut mediahuomiota. Äskettäin tähden ystävä Pete Doherty kertoi nimittäin Winehousen kummittelevan miehelle tämän Lontoon kodissa. Nyt 27-vuotiaana menehtynyt tähti on ilmestynyt isälleen meedioistunnossa.

– Amy kertoi hyväksyvänsä täysin kaiken, mitä olemme tehneet hänen kuolemansa jälkeen. Hän on taivaassa ja heiluttaa sieltä taikasauvaansa, kertoi Mitch Winehouse Breaking News -sivustolle.

Brittipopparin Lioness: Hidden Treasures -postuumilta julkaistiin äskettäin kappale. Hän duetoi Like Smoke -kappaleen räppäri Nasin kanssa. Duetto levytettiin toukokuussa vuonna 2008 ja sen on tuottanut Amyn hyvä ystävä Salaam Remi. Uuden albumin tuotoista kolmannes ohjataan Amy Winehouse Foundation -hyväntekeväisyysjärjestölle. Tähden perhe perusti säätiön auttaakseen päihdeongelmista kärsiviä.