20-vuotias nainen raiskasi 14-vuotiaan teinipojan

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Yhdysvalloissa kiinni jäänyt pedofiili tuomittiin peräti 576 vuodeksi vankeuteen yhteensä 17 rikoksesta. Yhdysvalloissa seksuaalirikoksista annettavat tuomiot ovatkin jotain aivan muuta kuin Suomessa. Nyt 20-vuotias nainen on pidätetty epäiltynä 14-vuotiaan pojan raiskauksesta.

Ohion osavaltiossa asuva nuori nainen oli uhannut kotoaan poistunutta teinipoikaa puukolla ja pakottanut pojan mukanaan omaan asuntonosa. Siellä nainen oli uhannut edelleen puukolla ja vaatinut pojan tekemään hänelle seksuaalisia tekoja. Poika ei saanut tapauksesta fyysisiä vammoja.

Poika pääsi pakenemaan asunnosta, kun joku koputti sen ovelle. Kaupungin syyttäjä Scott Blankenship kertoi Daily Mail -lehdelle, että hän ei ole koskaan aiemmin kohdannut tilannetta, jossa naista syytettäisiin miehen raiskaamisesta. Hänen mukaansa myös poliisit olivat tyrmistyneitä kuullessaan pojan kertomuksen tapahtumista. Nyt nainen voi saada alaikäisen raiskauksesta ja uhkaamisesta jopa 31 vuoden vankeustuomion.