Emma Watson ilakoi rintaliivit paljaana – alaselän tatuointikin paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvasarjan tähti Emma Watson vietti koko nuoruutensa julkisuudessa. Kaunotar nimittäin nousi koko maailman tietoisuuteen jo kymmenen vuoden iässä ensimmäisen Harry Potter -elokuvan jälkeen. Elokuvauran lisäksi näyttelijätär tunnetaan mallikuvistaan.

Emma Watson kuvattiin taannoin läheisissä tunnelmissa erään nuoren miehen kanssa Lontoossa. Nyt 21-vuotias kaunotar ikuistettiin paparazzien kameroille uuden elokuvansa The Bling Ring kuvauspaikalla Los Angelesin Venice Beachilla. Ilman paitaa kuvauksissa nauttinut nuori tähti vilautti samalla myös alaselän tatuointiaan.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Emma Watson seurustelee huhujen mukaan The Perks of Being a Wallflower -elokuvansa vastanäyttelijän Johnny Simmonsin kanssa. Pariskunta on kuvattu useaan otteeseen yhdessä. 24-vuotiaan Simmonsin on kerrottu jo tavanneen melko tuoreen tyttöystävänsä perheen ja viettäneen Watsonin kanssa aikaa tämän kotimaassaan Britanniassa.