Emma Watsonin ja uuden poikaystävän hellät hetket kuvattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvasarjan tähti Emma Watson vietti koko nuoruutensa julkisuudessa. Kaunotar nimittäin nousi koko maailman tietoisuuteen jo kymmenen vuoden iässä ensimmäisen Harry Potter -elokuvan jälkeen. Elokuvauran lisäksi näyttelijätär tunnetaan mallikuvistaan.

Emma Watson kuvattiin taannoin läheisissä tunnelmissa erään nuoren miehen kanssa Lontoossa, mutta nyt nuorta rakkautta on ollut ilmassa Kaliforniassa parhaillaan käynnissä olevassa Coachella Music Festival -tapahtumassa.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Eilen 21-vuotias kaunotar ikuistettiin paparazzien kameroille uuden elokuvansa The Bling Ring kuvauspaikalla Los Angelesin Venice Beachilla. Ilman paitaa kuvauksissa nauttinut nuori tähti vilautti samalla myös alaselän tatuointiaan.Kuva: Splash

Emma Watson seurustelee huhujen mukaan The Perks of Being a Wallflower -elokuvansa vastanäyttelijän Johnny Simmonsin kanssa. Pariskunta on kuvattu useaan otteeseen yhdessä. 24-vuotiaan Simmonsin on kerrottu jo tavanneen melko tuoreen tyttöystävänsä perheen ja viettäneen Watsonin kanssa aikaa tämän kotimaassaan Britanniassa.