Yllätyskäänne Viidakon tähtösissä – riitapukarit saavat palata takaisin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen realitysarja Viidakon tähtöset tarjosi edellisessä jaksossa odotetusti suurta draamaa joukkueiden ja kahden kilpakumppanin välillä, kun kahden leirin edustajat Martina Aitolehti ja Maisa Torppa ottivat yhteen.

Molemmat poistettiin tämän jälkeen yllättäen kilpailusta. Nyt seuraavan jaksojen promokuvien perusteella sekä Martina että Maisa tekevät ilmeisesti paluun omiin leireihinsä sarjan seuraavassa jaksossa.

Siihen viittasi myös edellisessä jaksossa nähty neitokaisten ”häätäminen”, sillä ohjelman juontaja totesi Martinalle, että tämän täytyi ”lähteä yöksi muualle rauhoittumaan”. Sama kohtalo koski myös Maisaa. Tuoreista kuvista kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat