Jessica Biel kuvattiin meikittömänä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäksi ryhtynyt laulaja Justin Timberlake kosi taannoin pitkäaikaista tyttöystäväänsä näyttelijätär Jessica Bieliä. Kosinta tapahtui joulukuussa kuvankauniin vuoristomaiseman edessä Wyomingin Jacksonissa. Sittemmin Jessica Biel on esitellyt valtavaa timanttisormustaan julkisuudessa.

Nyt näyttelijätär on todistanut olevansa kaunotar lähes missä tahansa olosuhteissa, sillä Jessica nähtiin pitkän kansainvälisen lennon jälkeen meikittömänä Los Angelesin lentokentällä. Kuvaajien ikuistama tähti näyttää otoksissa luonnonkauniilta useita tunteja kestäneen lennon jälkeenkin. 30-vuotias Biel on kaukana punaisen maton glamourista rennossa harmaansävyisessä takissa, lippalakissa ja löysissä housuissa, mutta onnistuu silti näyttämään säteilevältä.


Kuva: Splash


Kuva: Splash

Timberlaken ja Bielin suhde oli kriisissä viime vuonna, sillä kaksikko päätyi eroon. Eroa kesti kolme kuukautta, kunnes erimielisyytensä voittanut pari palasi takaisin yhteen. 29-vuotias Jessica Biel tuli aikoinaan tunnetuksi Seitsemäs taivas -televisiosarjan myötä. Biel nähtiin taannoin Suomessakin valkokankaalla New Year’s Eve -elokuvassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat