Paris Hilton esitteli bikinivartaloaan festareilla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Seurapiirikaunotar Paris Hilton vietti taannoin useiden kuukausien ajan hiljaiseloa julkisuudesta, mutta viime aikoina neitokainen on kuvattu julkkisjuhlissa ja uimarannoilla rohkeissa asuissa. Äskettäin perijätär paljasti palaavansa musiikkibisnekseen.

Paris Hilton kuvattiin aiemmin tässä kuussa nautiskelemassa auringosta Sydneyssä, Australiassa. Nyt 31-vuotias kaunotar ikuistettiin paparazzien kameroille Coachella-musiikkifestivaaleilla, jossa hän nautiskeli musiikista ja yleisön huomiosta valkoisissa bikineissä. Vaaleahiuksinen julkkistähti muun muuassa esitteli ihmisjoukon keskellä tanssiliikkeitä.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Ökyrikas neitokainen hankki itselleen äskettäin uuden California Spyder Ferrari -auton, johon hän käytti lähes 300.000 dollaria. Tähdellä onkin jo huikea autokokoelma, sillä Parisin parkkipaikalta löytyy muun muuassa kaksi Bentleytä, Range Rover, Cadillac Escalade ja Lexus LFA.