Danielle Lloydin peppukuva päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen glamour-malli Danielle Lloyd on viihtynyt jo usean vuoden ajan maansa viihdeotsikoissa rohkeiden kuviensa ja suhdekiemuroidensa merkeissä. Big Brother -ohjelmassakin mukana ollut neitokainen yllätti äskettäin ihailijansa, kun hän pienensi DD-kuppikoon rintansa AA-kokoisiksi.

Danielle Lloyd matkusti aiemmin tässä kuussa kihlattunsa Jamie O’Haran ja Harry-poikansa kanssa rantalomalle Portugaliin. Nyt 28-vuotias kaunotar on julkaissut verkossa paljastavan bikinikuvan, jossa hänen päällään nähdään string-bikinit. Neitokaisen mukaan hän haluaa saada lomallaan rusketusta valkoiseen takamukseensa.

– Rakastan tätä Portugalin aurinkoa. Minun täytyy saada peppuni ruskeaksi, Danielle Lloyd kirjoitti Twitter-blogissaan.Kuva: Twitter

Entinen Miss Englanti Danielle Lloyd menetti aikanaan missikruununsa jo missivuotensa aikana, koska se päätyi murtovarkaiden käsiin. Viime vuonna nettioperattori Orange julkaisi Britannian haetuimpien julkkistähtien nimet, ja kymmenen kärkijoukkoon mahtui tuolloin myös Danielle Lloyd. Ykkösenä komeili Cheryl Cole.