Heidi Montag julkaisee levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu realityjulkkis Heidi Montag tuli alunperin tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta. Sarjan päätyttyä hän ajautui ongelmiin toisensa perään, sillä lehtien mielenkiinto lopahti, eikä muita töitä löytynyt. Viime ajat Heidi onkin viettänyt hiljaiseloa.

Äskettäin Montag kuvattiin losangelesilaisella bensa-asemalla harvinaisesti ilman meikkiä. Nyt kuuluisuutta janoava julkkis on ottamassa jälleen uuden askeleen musiikkiurallaan, joka ei ainakaan vielä ole nostanut tyrkkyjulkkista Hollywoodin A-luokan tähtien joukkoon. Montag nähdään tulevan Dreams Come True -albumin promokuvassa uhkean seksikkäänä pinkissä uimapuvussa.

Julkkis ei tunnetusti uudistuneita muotojaan peittele, ja tässäkin kuvassa neitokaisen rinnat ovat rohkeasti tyrkyllä. Montagin vuonna 2010 ilmestynyt debyyttialbumi Superficial oli taloudellinen pettymys, mutta ehkäpä sensuelli kuva on omiaan siivittämään hänen tähtiuraansa kohti menestystä.

25-vuotiaan uhkean kaunottaren uutisoitiin taannoin kirjoittavan itsestään omaelämäkerran. Kauneusleikkauksistaan tunnettu tähti aikoo paljastaa kirjassaan törkyisiä salaisuuksia myrskyisästä avioliitostaan. Hän aikoo myös paljastaa yksityiskohtia muutaman vuoden takaisesta dramaattisesta ulkonäkömuutoksestaan. Heidi yllätti vuonna 2009 teettämällä itselleen peräti kymmenen plastiikkakirurgista leikkausta yhden päivän aikana. Kaunottaren vartalo ja kasvot kokivatkin varsin radikaalin muodonmuutoksen.