Yllätyskäänne Viidakon tähtösissä: Martina ja Maisa palasivat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen realitysarja Viidakon tähtöset on puhuttanut suomalaisia viimeksi kuluneen viikon aikana. Viikko sitten Martina Aitolehti ja Maisa Torppa poistettiin kisasta rajun riidan seurauksena.

Tänään nähdystä seuraavassa jaksossa molemmat tytöt saivat kuitenkin lopulta palata takaisin leiriin. Riitapukarien reissu hotelliin kesti siis vain yhden yön.

– Mä oon ollut piilossa. Rangaistuslomalla. Martina tuli sinne ja halaamaan. Kaikki on nyt hyvin, Maisa Torppa kertoi palatessaan.

– Joo me ollaan juteltu Maisan kanssa, Martina Aitolehti kertoi muille.

Neitokaisten riita kärjistyi aiemmin molemminpuolisista ilkeistä kommenteista ja Maisan Facebookiin kirjoittamista alatyylisistä viesteistä. Lopulta tytöt ottivat keskenään niin rajusti yhteen, että tuotanto katsoi parhaaksi poistaa heidät leiristä. Käännettä on tosin epäilty myös ennalta suunnitelluksi julkisuustempuksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat