Keri Hilson rohkeassa jakkupuvussa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen poptähti Keri Hilson teki kolme vuotta sitten kovaa nousua musiikkimaailman kärkeen, mutta sittemmin hän katosi julkisuuden valokeilasta. Nyt neitokainen on jälleen paikallistettu julkkisjuhlissa.

Keri Hilton osallistui Hennessyn Wild Rabbit -kampanjan avajaisiin New Yorkissa. Keri sai juhlissa miesten jakamattoman huomion, mikä johtui todennäköisimmin naisen anteliaasta mekosta. Tähden asu nimittäin on salamavaloissa läpinäkyvä paljastaen hyvin katsojalle kaunottaren rinnat.Kuva: SplashKuva: Splash

29-vuotias Keri Hilson aloitti musiikkiuransa kirjoittamalla kappaleita monille supertähdille, kuten Britney Spearsille ja Ludacrisille. Sittemmin hän vieraili laulajana Timbalandin The Way I Are -hitillä. Hänen esikoisalbuminsa In A Perfect World julkaistiin vuoden 2009 alkupuolella, jolloin levyltä julkaistiin kolme hittikappaletta. Suomessa hän on kuitenkin vielä suhteellisen tuntematon tähti.