Lady Gagalla 100 miljoonan omaisuus: ”En käytä lainkaan rahaa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga lähtee pian kiertämään maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Astrologiasta ja yliluonnollisista asioista kiinnostuneen supertähden kerrottiin äskettäin valinneen keikkapäivänsä planeettojen sijainnin perusteella.

Nyt yli sata miljoonaa dollaria musiikkiurallaan tienannut 26-vuotias poptähti kertoi, ettei hän tuhlaa rahojaan. Laulajan mukaan hän ei halunnut poptähdeksi rahan takia.

– En halunnut musiikkibisnekseen rahan takia, joten en edes käytä rahaa. Olen kuitenkin onnellinen, etten ole vararikossa. En oikeastaan käytä lainkaan rahaa, Lady Gaga kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Laulajan mukaan hänen managerinsakin ihmettelee sitä, ettei neitokainen törsäile miljooniaan. Lady Gagan mukaan hän haluaa pitää jalkansa maan tasalla, eikä antaa kuuluisuutensa muuttaa häntä ihmisenä. Poptähti asuu edelleen New Yorkissa sijaitsevassa yksiössä, jonka hän osti kuusi vuotta sitten ennen kuuluisuuttaan.

Lady Gaga tunnetaan kiinnostuksestaan henkisiin asioihin. Tähti ihmetytti taannoin haastattelullaan, jossa hän muun muuassa kertoi paholaisen vainoavan häntä. Poptähden mukaan paholainen kummittelee hänelle öisin, eikä hän siten saa tarpeeksi unta. Gagan mukaan hän käy terapiassa edesmenneen Michael Jacksonin neuvonantajan Deepak Chopran luona. Laulaja kertoi myös haaveilevansa siitä, että hän vaipuisi joskus koomaan.