Katy Perry raunioina? ”Hänen sielunsa on kadonnut”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Katy Perry erosi aiemmin tänä vuonna koomikkomiehestään Russell Brandista vuoden kestäneen avioliiton jälkeen. Laulaja julkaisi pian avioeron jälkeen Part of Me -kappaleen, jonka lyriikoiden uskotaan kertovan pariskunnan ongelmaliitosta ja vastoinkäymisistä.

Viime aikoina Katy Perry on yhdistetty ranskalaismalli Baptiste Giabiconiin. Nyt 27-vuotiaan neitokaisen kuitenkin väitetään haikailevan entisen aviomiehensä perään. Lähteiden mukaan poptähti on nimittäin tajunnut vasta nyt, mitä hän on menettänyt. Perryn kerrotaan tekevän kaikkensa, jotta hän saa rakkaansa takaisin.

– Hänen sielunsa on kadonnut. Katy yrittää saada Russellin takaisin, sillä hän ikävöi ex-aviomiestään jatkuvasti, lähde kertoi Us Weekly -sivustolle.

Seksiaddiktiosta taannoin kärsinyt Russell Brand viihtyy nykyisin mallikaunotar Nikolett Barabasin kanssa. 36-vuotias koomikko-näyttelijä kertoi jo pian eron jälkeen voivansa hyvin ja jatkavan elämäänsä ilman Perryä.

Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Perry on aiemmin seurustellut muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa. Poptähti kommentoi taannoin erokohua Twitter-blogissaan ja kiitti muun muuassa fanejaan tuesta ja rakkaudesta.