Kendra Wilkinson aikatauluttaa seksin kalenteriinsa: ”Toimii!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hugh Hefnerin ex-tyttöystävä Kendra Wilkinson nousi aikoinaan julkkikseksi poseerattuaan nakuna Playboy-lehdelle. Vaalea kaunotar tähditti sittemmin The Girl Next Door -realitysarjaa, joka kertoi Playboy-mogulin kolmesta tyttöystävästä.

Kendra Wilkinson on puhunut julkisuudessa avoimesti seksielämästään ja paljastanut muhinoineensa aviomiehensä Hank Baskettin kanssa vesiskootterin päällä. Nyt 26-vuotias Playboy-tähti kertoi joutuvansa aikatauluttamaan seksin kiireisen elämänsä takia.

Kaksivuotiaan Hank Baskett Junior -pojan äiti nimittäin sopii aviomiehensä kanssa etukäteen päivät, jolloin he harrastavat seksiä. Kendran mukaan hän ei halua seksielämänsä kärsivän hektisen työaikataulunsa takia.

– Seksielämä voi kärsiä kiireellisen aikataulun takia. Seksi kannattaa aikatauluttaa kalenteriin. Ei kovin seksikästä, mutta ainakin se toimii! Julkkistähti kertoi verkkosivustollaan.

Kendra Wilkinson oli viime keväänä kovasti otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena. Kaunottaren oman Kendra-realitysarjan neljäs tuotantokausi alkoi viime vuoden lokakuussa E!-televisiokanavalla.