Mel Gibsonin uskomaton raivokohtaus salaa nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti Mel Gibson tuomittiin maaliskuussa ehdonalaiseen vankeuteen pahoinpitelystä. Hän oli kuukausien ajan otsikoissa hakattuaan entisen tyttöystävänsä Oksana Grigorievan ja uhkailtuaan tätä lukuisia kertoja puhelimessa.

Äskettäin Gibson joutui likaiseen sanasotaan käsikirjoittaja Joe Eszterhasin kanssa. Nyt kovaonnisen Hollywood-tähden kohumylly jatkuu, kun Eszterhasin ja Gibsonin riidasta on saatu nauhoitettua materiaalia. Käsikirjoittajan pojan Nick Eszterhasin nauhoittamalla nauhalla kuullaan, miten Gibson raivoaa ja syytää loukkauksia kuuluisalle käsikirjoittajalle.

– Miksei minulla ole Maccabee-elokuvan ensimmäistä luonnosta, mitä v*ttua olet tehnyt koko tämän ajan? Ansaitsen rahaa, jotta saastainen pieni munanimijä voi käyttää minua hyväksi. V*ttu, v*ttu, v*ttu, huutaa Mel Gibson räikeällä The Wrap -sivustolla julkaistulla nauhalla.

Konkarinäyttelijä on nyt suuttunut, kun hänen raivoamistaan nauhoitettiin salaa hänen kotonaan. Mies suunnitteleekin oikeustoimia Eszterhasin päänmenoksi. Gibson on laittanut työntekijänsä selvittämään rikkoiko Eszterhas jotain lakia nauhoittaessaan Gibsonin metelöintiä hänen kotonaan viime joulukuussa.

Gibson nousi aikoinaan kuuluisuuteen 1980-luvulla Mad Max ja Tappava ase -elokuvasarjojen kautta. Gibson on näytellyt myös muun muassa elokuvissa Payback – tilinteko, Patriot ja Signs. Tähti on toiminut urallaan myös ohjaajana monissa eri elokuvissa, kuten Braveheart – taipumaton, The Passion of the Christ ja Apocalypto. Miehen elokuvien keskeisiä teemoja ovat sota, “oikeutettu” kosto, kärsimys ja runsas väkivalta.