Naiset kertovat: Mies, näin koskettelet naistasi oikein

Lifestyle · Neea Jokinen

Parisuhteessa seksi voi joskus tuntua yksitoikkoiselta, jos esimerkiksi aktin aikana toinen osapuoli keskittyy vain oman huippukohdansa tavoitteluun. Nyt Mademan-sivusto on listannut miehille vinkkejä, joiden avulla voi saada naisen kehräämään makuuhuoneessa.

Korvat ovat hyvin sensuelli osa naisen kehoa. Seksin aikana naisen korviin kannattaakin kuiskutella tuhmia ehdotteluja tai romanttisia lausahduksia. Mies voi tarjota naiskumppanilleen lisätyydystä nuolemalla, näykkimällä tai hengittämällä tämän korvaan. Nautinnollisen kuuloiset äänet kiihottavat naista.

Poskien silittely, suuteleminen ja hyväily voi tuntua naisesta taivaalliselta. Poskien koskettelu nimittäin viittaa voimakkaisiin ihastuksen ja välittämisen tunteisiin. Miehen kannattaa myös kosketella naisen käsivarsia, sillä sen avulla voi viestiä välittävänsä naisen hyvinvoinnista. Nainen saattaa pitää miestä turvallisena ja vahvana käsivarsi-kosketuksen aikana.

Naisen vatsa on yllättävän herkkä ja sensuelli alue, jota miehen kannattaa kosketella hellävaraisesti. Pelkkien sormenpäiden liikuttelu naisen vatsalla voi nimittäin tarjota hänelle rutkasti nautinnollista oloa. Jotkut naiset eivät pidä rintojensa koskettelusta, mutta monet voivat taas pitää sitä hyvinkin kiihottavana. Etenkin pyörivillä liikkeillä puristelu ja koskettelu lisää naisen nautinnollisia tuntemuksia.