Nicki Minaj on kuin elävä Barbie

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu naisräppäri Nicki Minaj esiintyi jokin aika sitten Super Bowl -tapahtuman puoliajalla poptähti Madonnan kanssa. Aiemmin tällä viikolla supertähden uutisoitiin poistaneen Twitter-tilinsä kostoksi eräälle fanilleen, joka julkaisi verkossa Minajin uuden albumin julkaisemattomia biisejä.

29-vuotias supertähti pitää räväkän värisistä vaatteista, ja nyt siitä on saatu varsinainen malliesimerkki. Hän nimittäin muistutti Lontoossa sijaitsevasta hotellista poistuessaan enemmän Barbie-nukkea kuin poptähteä. Pinkkivoittoinen asukokonaisuus kiinnitti varmasti ohikulkijoiden huomion.Kuva: SplashKuva: Splash

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa.