Nicki Minaj on kuin elävä Barbie

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu naisräppäri Nicki Minaj esiintyi jokin aika sitten Super Bowl -tapahtuman puoliajalla poptähti Madonnan kanssa. Aiemmin tällä viikolla supertähden uutisoitiin poistaneen Twitter-tilinsä kostoksi eräälle fanilleen, joka julkaisi verkossa Minajin uuden albumin julkaisemattomia biisejä.

29-vuotias supertähti pitää räväkän värisistä vaatteista, ja nyt siitä on saatu varsinainen malliesimerkki. Hän nimittäin muistutti Lontoossa sijaitsevasta hotellista poistuessaan enemmän Barbie-nukkea kuin poptähteä. Pinkkivoittoinen asukokonaisuus kiinnitti varmasti ohikulkijoiden huomion.


Kuva: Splash


Kuva: Splash

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat