Varas tuhlasi saalisrahat masturbaatio-huonekaluihin – poliisi takavarikoi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme aiemmin tänä vuonna Yhdysvaltojen Iowassa tapahtuneesta ryöstöstä, jossa eräs huppupäinen mies uhkasi seksikaupan myyjää aseella ja otti ryöstösaaliikseen pumpattavan barbaran. Nyt eräs masturboinnista kiinnostunut varas on joutunut oikeuden eteen varkaussyytteidensä takia.

40-vuotias Yasir Mehmood nimittäin varasti tuntemattomilta henkilöllisyyspapereita, luottokortteja ja pankkitunnuksia, joiden avulla hän osti itselleen seksihuonekaluja. Kaliforniassa asuvan miehen tiedetään ostaneen masturbaatioon tarkoitettuja huonekaluja Interactive Life Forms -yritykseltä.

Poliisien mukaan mies oli käyttänyt erään uhrinsa rahoista 341 dollaria, eli noin 270 euroa, seksihuonekaluihin. Miehen Sacramentossa sijaitsevasta asunnosta löydettiin lisäksi muun muuassa Fleshlight: On a Mission -niminen tuote. Poliisit ottivat varastetuilla rahoilla ostetut masturbointilaitteet haltuunsa kotietsinnän jälkeen, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.