Tulisa Contostavlos ei muotojaan häpeillyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos joutui aiemmin tällä viikolla uutisotsikoihin, kun verkossa julkaistiin popkaunottaren ja ex-poikaystävä Justin Edwardsin, eli MC Ultran, tähdittämä seksivideo. Sittemmin Tulisa vahvisti, että video on aito ja sen jälkeen kohu videosta on jo laantunut.

23-vuotias kaunotar on nyt kuvattu juhlistamassa Jonathan Shalitin 50-vuotisjuhlia V&A-museossa Lontoossa. Näyttävä poptähti saapui juhliin mustassa cocktail-mekossa, jonka kaula-aukko oli suunniteltu paljastamaan varsin paljon rintamusta.Kuva: SplashKuva: Splash

Tulisa Contostavlos kertoi taannoin yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää. Hän kertoi myös menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren nuorena, koska häntä kiusattiin koulussa.