Seksikäs DJ-kaunotar tiukassa mekossa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Camilla Belle rankattiin taannoin Playboy-lehden äänestyksessä 25 seksikkäimmän naistähden joukkoon. Siitä huolimatta neitokainen on yhä varsin harvinainen näky viihdelehtien sivuilla.

Tiskijukkanakin keikkaillut julkkiskaunotar on nyt kuvattu The Five-Year Engagement -elokuvan ensi-iltajuhlissa New Yorkissa. Camillan asu ei jättänyt juuri arvailun varaa, ja se kiinnittikin varsinkin monien miesvieraiden katseet.Kuva: SplashKuva: Splash

25-vuotias amerikkalainen Camilla Belle on ollut vuonna 1993 alkaneella näyttelijäurallaan mukana lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpiin kuuluvat muiden muassa Jurassic Park, 10.000 BC ja Push -elokuvissa. Vuonna 2011 Camilla nähdään elokuvissa ja From Prada to NadaMary Mother of Christ. Viime vuoden lopulla Camilla tapaili Jake Gyllenhaalia, ja hänen uskotaan olleen syy Jaken ja laulaja Taylor Swiftin eroon.